Daley dobio dozvolu za borbe u Americi

Ostale vijesti 23.08.2014 12:59h Autor:

Paul Daley

Paul Daley dobio je vizu za nastupe u Sjedinjenim Američkim Državama te će biti u mogućnosti debitirati u Bellatoru, organizaciji za koju je nedavno potpisao.

Predsjednik Bellatora Scott Coker izjavio je kako je Paul Daley napokon dobio dozvolu za nastup u SAD-u, odnosno natjecateljsku vizu, za koju je podnio zahtjev nedavnim potpisom za tu organizaciju. Daley je već bio član Bellatora 2012. godine, kad je nastupio na turniru i prošao prvi krug, no nakon toga je ostao bez dozvole te je posljednjih deset borbi odradio većinom u Europi.

Britanac je inače bio i član UFC-a, u kojem je relativno uspješno nastupao prije incidenta, koji se dogodio u svibnju 2010. godine. Naime, Daley je tad udario Josha Koshckecka nakon označenog kraja borbe, a Dana White je izjavio kako je doživotno suspendiran iz UFC-a.

Nedavno se spominjalo kako bi Daley u Bellatoru mogao debitirati protiv Melvina Manhoefa, no on je tu borbu odbio, budući da mu je Manhoef bivši trening partner te kako je on rekao, jedan od životnih i borilačkih uzora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI