Daley: Meč s Pageom će se sigurno dogoditi, ima potencijal za najveću borbu u povijesti UK-a

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.02.2017 14:50h Autor:

Michael Page & Paul Daley

Iako je Bellator jučer najavio da će se Paul Daley 19. svibnja u Londonu obračunati s bivšim UFC-ovim velter izazivačem Roryjem MacDonaldom, britanski nokauter nikako ne otpisuje potencijalni meč sa sunarodnjakom Michaelom “Venom” Pageom koji ga je posljednjih dana pokušavao nagovoriti da pristane na meč s njim.

Obračun dvaju poznatih engleskih udarača ima potencijal da postane Bellator i MMA klasik, naročito s obzirom na činjenicu da su u posljednjih pola godine obojica upisali pobjedu atraktivnim nokautom letećim koljenom.

“Vidim potencijal u toj borbi i drago mi je za obojicu”, rekao je Daley za WHOATV. “Medijsko prepucavanje, svi elementi su tu. Ova borba može biti ogromna i to je ono što želim.”

Page je provokativnim objavama na drušvenim mrežama nagovarao Daleyja da potpiše ugovor, no iako je “Semtex” odbio ponudu zbog MacDonalda, sad kad je rukavica bačena borba će se sigurno dogoditi, tvrdi Daley.

“Tražio je borbu i ja se samo nadam da je spreman. Pogledajte, sav sam se uzbudio na samu pomisao tog meča. Sad kad je tražio borbu sa mnom bolje mu je da bude spreman jer borba će se sad i dogoditi. Izazvao me i sad više nema izlaza.”

Daley ne želi požurivati stvari jer je svjestan da bi borba s Pageom mogla biti pravi spektakl, pa čak i najveća borba u povijesti UK-a.

“Ako Rory MacDonald otkaže nastup imat ću drugog protivnika, to neće biti MVP. Za tu borbu se određene stvari moraju posložiti. Želimo pravi prijenos, želimo prave sponzore, želimo pravu lovu. Neovisno o tome hoće li biti live prijenos ili pay-per-view. Puno se stvari treba riješiti. Sve mora biti na mjestu jer ta borba ima potencijal da bude najveća MMA borba u povijesti Ujedinjenog Kraljevstva.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI