“Daniel Ghita je najbolji kick boksač u ovom trenutku!”

Ostale vijesti 09.07.2012 08:13h Autor:

Daniel Ghita

 

Više od tisuću posjetitelja Fight Sitea dalo je svoj glas u našoj posljednjoj anketi koja je za pitanje imala “Tko je najbolji kick boksač današnjice?”.

S obzirom na njegove nastupe u posljednje vrijeme ne čudi da je većina izabrala Rumunja Daniela Ghitu. Borac koji je nastupio i na zagrebačkom Cro Cop Final Fightu dobio je čak 36 posto glasova. Drugo mjesto je otišlo uvijek problematičnom Badr Hariju. Marokanac u posljednjem nastupu protiv “Braddocka” Silve i nije izgledao pretjerano spremno, no očito da ga dosta ljudi i dalje smatra jednim od najboljih u ovom trenutku.

Naš Mirko Filipović je dobio 17 posto, a Alistair Overeem tri posto manje. Dakako, uvjet je da se vrati u stand up vode.

Pomalo čudi da je četverostruki K-1 Grand Prix pobjednik Semmy Schilt dobio samo 5 posto glasova. Nizozemac već dugi niz godina dominira kick boksing scenom i teško je povjerovati da bi ga se objektivno moglo smjestiti iza svih ovih boraca.

Tko je pravi kralj stojke, saznat ćemo do kraja 2012. kada bi se trebao održati K-1 Grand Prix, ali i nekoliko turnira udruženih United Glory Series i It’s Showtime promocija.

Zahvaljujemo svima na glasovima i ovim putem najavljujemo sljedeću anketu!

Kako prognozirate Cro Cop vs. Wanderlei 3?
  • Cro Cop pobjeđuje prekidom. x 1.296 puta76%
  • Cro Cop pobjeđuje sudačkom odlukom. x 181 puta11%
  • Wanderlei pobjeđuje prekidom. x 147 puta9%
  • Ne znam, niti me zanima. x 63 puta4%
  • Wanderlei pobjeđuje sudačkom odlukom. x 28 puta2%

Ukupno glasano: 1.715 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI