“Debeli Mike” želi okršaj titana: Daniel Ghita VS Badr Hari (FOTO)

Ostale vijesti 03.07.2012 07:41h Autor:

Rodney Glunder i Mike Passenier

 Glavni trener Mike’s Gyma i po mnogima najbolji stand-up trener na svijetu, Mike Passenier, čini se da bi vrlo radio želio vidjeti okršaj svog Badr Harija protiv Daniela Ghite.

Badr Hari nije otišao u svijet profesionalnog boksa kao što je to najavio krajem prošle godine nakon što je bez problema pobijedio Gokhana Sakija na priredbi It’s Showtimea. No, svojim posljednjim nastupom koji je odradio krajem svibnja na K-1 Risingu u Madridu razočarao je mnoge, iako je pobijedio.

Njegov trener Mike Passenier, koji je prije devet godina otvorio klub koji se danas smatra jednim do najboljih na svijetu kad je u pitanju stand-up borba, vrlo bi radio suprotstavio svog Harija Danielu Ghiti, kojeg se trenutno smatra brojem jedan na svijetu kad je u pitanju teška kategorija.

Glory je najavio da bi Ghita svoj idući meč trebao odraditi protiv Gokhana Sakija, no nema sumnje da svi zapravo jedva čekaju njegov okršaj protiv Harija, pogotovo ako se Marokanac vrati u prošlogodišnju formu zahvaljujući kojoj je pobijedio Sakija bez ikakvih problema.

Da u Mike’s Gymu zaista žele dvoboj Ghite i Harija, vjerojatno su potvrdili i objavom dolje navedene fotografije na profilu svog kluba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI