Delija i Perak osvojili zlato u Varaždinu

Ostale vijesti 24.07.2012 10:51h Autor:

Ante Delija

 

 U Varaždinu se tijekom proteklog tjedna održavalo Svjetsko prvenstvo u više borilačkih disciplina, a na njima su svoje zlatne medalje osvojila i dva poznatija hrvatska profesionalna MMA borca, Ante Delija i Kristijan Perak.

“Preko 600 boraca iz 36 zemalja svijeta u četiri dana borili su se na četiri borilišta u Areni Varaždin. Na otvorenju prvenstva nastupile su i varaždinske mažoretkinje, a prvenstvo je u ime grada Varaždina otvorio dogradonačelnik Vjeran Radelić.

Borbe su trajale cijeli dan, a zbog velikog broja mečeva znalo se odužiti i sve do navečer.

Posebno u velikom broju nastupila je hrvatska kickboxing reprezentacija u kojoj je bilo 52 borca! Od hrvatskih boraca zlatne medalje osvojili su: TOMISLAV LIBER-71 LOW KICK JUNIOR, JASMIN ŠKORANEC -63 KICK LIGHT JUNIOR, MARINA HORVAT -60 LOW KICK SENIOR, ZVONIMIR ĐOĐ- 86 MMA SENIOR, KRISTIJAN PERAK -100  MMA SENIOR, ANTE DELIJA +100 MMA SENIOR, ANTONIO KAZNAČIĆ -65  MMA JUNIOR, VILSON KUQI -57  K1 SENIOR, AUGUSTIN MILETIĆ -75  THAI BOXING SENIOR, DAMIR LAZAR – 86 KICK LIGHT SENIOR I NEBOJŠA BUDJANOVAC – FORME SA ORUŽJEM – VETERAN PLUS 36 godina.

Na finalnoj večeri organizatori HRVATSKI KOMBAT SAVEZ, FIGHT CLUB KOVAČIĆ i SVJETSKA KICKBOXING ORGANIZACIJA odabrali su 15 najboljih finala u semi contactu, light contactu, K1, low-kicku i thai boxingu. U Profesionalnom meču za internacionalnog prvaka Hrvatske Jurica Škoranec izgubio je meč protiv predstavnika Francuske.

Meč večeri održan je između domaćeg ljubimca publike, akutualnog prvaka Europe MARIA AGATIĆA I YUTTONA KRONKTON s Tajlanda Meč je bio za titulu profesionalnog prvaka svijeta u K1. U trećoj rundi Mario desnim prednjim udarcem nogom pogađa Yuttonu u glavu i Yutona pada, probudio se tek nakon nekoliko minuta. Zahvaljujemo se gradu Varaždinu, Turističkoj zajednici i Zajednici sportskih udruga grada Varaždina”, stoji u priopćenju koje nam je poslao organizator.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI