Delija uskočio u glavnu borbu večeri u Bibinjama

Ostale vijesti 28.07.2012 12:38h Autor:

Ante Delija (foto: Ivana Zorić Hladilo)

 

 Ante Delija u posljednji je trenutak uvršten na fight card borilačke priredbe koja se idućeg vikenda održava u Bibinju.

Jedan od najperspektivnijih hrvatskih MMA boraca u teškoj kategoriji, Ante Delija, početkom idućeg mjeseca tražit će svoju petu pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri. Danas je organizator borilačke priredbe u Bibinju potvrdio njegov nastup, a protivnik će mu biti Kristof Nataska.

Poljski borac također u svojoj MMA karijeri iza sebe poput Delije ima svega četiri borbe (3-1 skor), no vrijedi izdvojiti da je u posljednjem meču nastupio protiv Attile Vegha, koji je pak u svojoj posljednjoj borbi nokautirao jednog od najboljih hrvatskih boraca Zelga Galešića.

Protivnik Kristofu prema prvotnom planu u Bibinjama 3. kolovoza trebao je biti Igor Alagić, no on se tijekom ovog tjedna teže ozlijedio te je zbog slomljene šake morao otkazati borbu, ali srećom Delija je bez oklijevanja prihvatio ponudu da nastupi kao zamjenski borac.

“Nakon što sam se vratio s prvenstva u Varaždinu, imao sam osjećaj da će nešto uskočiti, da će me trebati i zadnjih par dana sam se pripremao kao da je nešto veliko ispred mene, kao da sam znao da će me zvati, a to se i dogodilo! Svoju prednost protiv Kristofa vidim u brzini i eksplozivnosti, a vjerojatno sam i snažniji od njega. Nikad ne treba podcijeniti svog protivnika, ali idem po pobjedu”, najavio je Delija u izjavi za službene stranice svog kluba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI