Dogovoren grappling meč Lyota Machide i Jakea Shieldsa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.08.2016 19:44h Autor:

Shields vs. Machida

U organizaciji Muscle Pharma održava se grappling event na kojem će se za deset dana susresti Jake Shields i bivši UFC prvak Lyoto Machida.

Riječ je o eventu Submit Cancer, kojim Muscle Pharm pokušava zaraditi sredstva za liječenje djece od malignih bolesti, a dio tog programa bio je i nedavni posjet njihovih boraca bolnici. Sad će neki drugi borci za mališane raditi ono što najbolje znaju.

Shields se zapravo prvobitno trebao boriti protiv Briana Ortege, no nakon što je talentirani član UFC-ove perolake kategorije dogovorio svoju iduću borbu u oktogonu, morali su posegnuti za drugim imenom, a to je ispao Lyoto Machida.

Machida se trenutno nalazi pod USADA suspenzijom, a inače u grapplingu nema prevelikog iskustva, za razliku od fenomenalnog BJJ borca Shieldsa, kojem niti hrvanje ne zaostaje za vještinom u brazilskoj jiu jitsi.

Sve se održava 13. kolovoza, a osim ovog meča sigurno je zanimljiv i nastup člana Muscle Pharma, odnosno Elevation Teama i jednog od najboljih UFC-ovih velteraša, Neila Magnya. On će se boriti protiv iskusnog grapplera Ryana Drexlera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI