Evangelista Santos novi je protivnik Michaela Pagea

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.06.2016 20:24h Autor:

Evangelista Santos

Bellatorova zvijezda Michael “Venom” Page dobio je novog protivnika za svoj nastup na Bellator 158 eventu u Londonu. To je Evangelista “Cyborg” Santos, iskusni borac s iskustvom iz Strikeforcea i Pridea te bivši suprug Cristiane Justino.

Santos (21-17, 1-1 u Bellatoru) iza sebe ima vrlo zanimljivu karijeru, koju je dva puta prekidao, da bi se ipak vračao. Prvi put se umirovio 2011., da bi se vratio dvije godine kasnije te se ponovno umirovio 2014. godine, nakon poraza od Melvina Manhoefa. Ipak, ove godine je ponovno reaktivirao svoju karijeru.

Bellator ga je doveo kao zamjenskog protivnika Brennanu Wardu na Bellator 153 event u travnju, a Cyborg je sve iznenadio pobjedom nakon samo pola minute borbe. Ward je bio veliki favorit te mu je u slučaju pobjede bio najavljen napad na titulu u velteru, no nije očekivao tako brzi napad na nogu i poraz heel hookom. Samo tri tjedna kasnije borio se ponovno, no tad je poražen od Saada Awada.

Pageu (10-0) će to biti zanimljiv ispit, no i slabiji od onog koji mu je bio prvobitno namijenjen. Ipak, glavno je da će se ipak boriti, budući da je ovaj europski event već podosta oslabljen tragedijom Kimbo Slicea te ozljedom Josha Koscecka.

Bellator 158 održava se 16. srpnja u Londonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI