Fedor ipak nije tražio autobus za sebe, ispalo upravo suprotno (VIDEO)

Ostale vijesti 11.01.2012 09:06h Autor:

Fedor vs. Monson

Borilački komentator Michael Schiavello je nakon novogodišnjeg Dreama otkrio kako je Fedor tražio jedan autobus samo za sebe i svoj tim dok su se svi ostali borci i njihovi treneri morali stisnuti u drugi. Ova informacija je pomalo začudila sve one koji znaju skromnog ruskog borca koji nikada u karijeri nije odavao dojam nekoga kome su bitne ovakve stvari.

Na kraju se ispostavilo da se radilo samo o grešci u prijevodu i da su japanski organizatori jednostavno krivo razumjeli njegov upravo suprotan zahtjev.

Prema riječima trenera Matta Humea, Fedor je zapravo želio izaći u susret svim ostalim borcima koji su čekali kako bi on završio sa svojim brojnim intervjuima nakon meča. Kako su borcima bila na raspolaganju dva autobusa, predložio je da jedan autobus krene prema hotelu, a da drugi pričeka njega i njegov tim.

“Fedora znam godinama i on je jedan vrlo skroman i dobar čovjek. Nikada ne bi tražio tako nešto kao čitav autobus za sebe. Dapače, mislim da je tako dobar da bi bio presretan da nas on u autobusu sam odveze do hotela”, poručio je na kraju Hume.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI