Fedor: Ja i dalje treniram, a da sam na vrhuncu borio bih se protiv Velasqueza!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.08.2014 19:39h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko kojeg mnogi smatraju najvećim MMA borcem svih vremena, pogotovo kad je u pitanju teška kategorija, nikad tijekom svoje bogate karijere nije dospio u UFC, što je bila želja mnogih.

Zbog toga nikad nije došlo do nekih potencijalno sjajnih borbi, a i sam Rus priznaje da bi vrlo rado odmjerio snagu s aktualnim prvakom UFC-a Cainom Velasquezom, naravno pod uvjetom kad bi i danas bio u vrhuncu forme, odnosno kao u svojim najboljim danima.

"Ja i dalje treniram, pa mi ne nedostaje ipak baš toliko ulazak u ring. Pravi sportaš nikad ne staje s treninzima onda kad završi s natjecateljskom karijerom, to je jednostavno način života. Da bi netko postao MMA borac mora biti spreman na mnoga odricanja. Treba biti neustrašiv. Sve ono negativno treba pretvoriti u pozitivno i ne smije se skidati pogled s cilja", rekao je Fedor.

"Kad bih se opet borio volio bih odraditi meč protiv Caina Velasqueza, ali za to bih morao biti u odličnoj formi. Sviđa mi se njegov stil, on je tip borca koji razmišlja", smatra Posljednji ruski car.

Sve to Fedor je izjavio tijekom svog boravka u Kanadi gdje Svjetsku MMA Federaciju u kojoj on obnaša bitnu ulogu. "Želja mi je promovirati ovaj sport, a konačni je cilj olimpijski status", dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI