Fedor otkrio ključan faktor zbog kojeg je izabrao Bellator, a ne UFC

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.02.2017 11:48h Autor:

Fedor Emelianenko (Instagram)

Fedor Emelianenko predstavlja nikad ispunjenu želju vodeće svjetske MMA promocije. Po mnogima najveći teškaš u povijesti slobodne borbe se već dugi niz godina dovodi u vezu s UFC-om, a kada se tijekom proteklih 12 mjeseci njegov dolazak u oktogon činio kao vrlo realan rasplet, legendarni Rus je potpis stavio na ugovor s Bellatorom.

Prilikom sinoćnjeg gostovanja na The MMA Houru, Fedor je u razgovoru s Arielom Helwanijem objasnio svoj odabir i otkrio ključan faktor kojim su ga UFC-ovi rivali namamili u svoje redove.

“Razvili smo sjajne odnose sa Scottom Cokerom i primio sam jako dobru ponudu od Bellatora. Također, Bellator je pozvao moj cijeli tim te će i oni moći nastupati za njih. Jedan od glavnih razloga u cijeloj priči je bila mogućnost da moj tim nastupa.

Što se tiče ostalih razloga, baš i nismo uskladili sve uvjete s UFC-om, oko financija, ali i oko nekih drugih stvari. Postojale su stvari s kojima UFC nije bio zadovoljan, a postojale su i one koje nisu zadovoljile mene, tako da nismo uspjeli postići dogovor”, objasnio je Fedor svoj odabir.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI