Fedor savjetovao mlade borce koji žele biti poput njega (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.02.2017 11:39h Autor:

Fedor Emelianenko

Uz otvoreni trening, Fedor Emelianenko se podružio s medijima i tom prigodom na zahtjev novinara podijelio savjet svim mladim borcima koji bi voljeli biti poput njega.

“Svi ljudi koji žele postati prvaci moraju svoju strast poduprijeti vrlo marljivim radom. Zasigurno na sebe ne bi trebali gledati kao na osobe veće i bolje od drugih jer bi kasnije mogli puno teže pasti. Morate iskoristiti svu energiju kako bi postigli rezultate i ciljeve. Morate se ponašati poput ljudskog bića i na isti nači tretirati druge ljude. Ostalo će ovisiti o Božjoj volji”, glasio je Fedorov savjet.

Prilikom ovog druženja, neizbježna su bila i pitanja o njegovom idućem protivniku…

“Matt Mitrione je jako dobar borac sa snažnim udarcima te brzim i teškim rukama”, izjavio je popularni teškaš, a na upit zašto se odlučio boriti s njime ukratko odgovorio:

“Bellator je ponudio, a ja sam prihvatio.”

Priznao je legendarni Rus u ovom razgovoru da ga velika popularnost dosta umara, ali je isto tako dao procjenu svoje trenutne forme.

“Osjećam se dobro i u dobroj sam formi. Rad s mladim borcima mi je dokazao da sam u usporedbi s njima otprilike jednak po brzini i fizičkoj formi”, zaključio je Fedor.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI