Fedor stao na kraj glasinama i objasnio priču koja leži iza legendarnog džempera

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.02.2017 12:48h Autor:

Fedor Emelianenko

Već dugi niz godina karijeru Fedora Emelianenka prati i njegov legendarni džemper. Naizgled neizostavni odjevni predmet ruskog velikana bio je prisutan prilikom sklapanja brojnih ugovora, održavanja raznih press konferencija, a Fedora se znalo vidjeti i kako ga nosi u svoje slobodno vrijeme.

Tajna iza ovog “mističnog” džempera godinama razvija maštu novinara i fanova borca kojeg će mnogi i dan danas okarakterizirati kao najvećeg svih vremena. Nedavno je i Bellator objavio video u kojem nudi svoju verziju priče, a sada se na sve to oglasio i ruski borac kojemu je već dosta sve te pozornosti koju privlači jedan najobičniji odjevni predmet.

“Mislim da ljudi pridodaju previše pozornosti džemperu. Pretjeruju sa svim tim značenjima. Vodim brigu o tome što nosim. Mislim da je to kvalitetan džemper i zato ga nosim toliko dugo, ali on nema nikakvo posebno značenje. Jednostavno mi se sviđa i zato ga nosim. Imam samo jedan i ponio sam ga sa sobom u San Jose, ali ga vjerojatno zbog sve te pozornosti neću navući na sebe”, objasnio je Fedor Arielu Helwaniju prilikom gostovanja u njegovom The MMA Houru.

Poznati MMA novinar je iskoristio priliku i pokušao se dočepati džempera koji bi savršeno ukrasio njegov studio pa je tako Fedora podsjetio na obećanje koje mu je navodno dao prije nekoliko godina.

“Ne sjećam se toga”, uz smijeh je odgovorio Fedor, ali Helwani je bio uporan na što je Rus ukratko poručio će razmisliti o tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI