Fedore, što će ti najviše nedostajati? “Reći ću vam idući put!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.07.2012 06:41h Autor:

Fedor Emelianenko

 Nekad najbolji MMA borac svijeta, Fedor Emelianenko, i dalje nije previše zainteresiran za detaljniji razgovor o razlozima svog odlaska u mirovinu.

Fedor je i tijekom svoje karijere bio prilično nezainteresiran za medijske nastupe, nije se volio previše isticati, pa sada zasigurno uživa u potpuno zasluženoj mirovini.

No, to što je otišao s borilačke scene, ne znači da je opao interes javnosti za njime, dapače… Mnogi bi voljeli čuti njegova razmišljanja nakon završetka karijere, ali on je u jednom intervjuu uglavnom samo ponovio sve ono što je već otprije bilo poznato.

“Nakon borbe protiv Pedra bio sam jako sretan. Zadovoljan sam što nisam razočarao svoju obitelj. Odlučio sam se na odlazak jer imam kćeri koje odrastaju bez mene i to mi teško pada. Obitelj mi je ipak na prvom mjestu”, otkrio je Fedor.

Novinar ga je nakon toga upitao što će mu najviše nedostajati iz svijeta borilačkog sporta, no Fedor nije bio previše raspoložen za odgovor.”Ovo je dosta neočekivano pitanje, odgovorit ću vam drugi put!”, rekla je ruska MMA legenda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI