Fedorova ekipa iz M-1 spašava K-1 Rising?

Ostale vijesti 05.07.2012 08:52h Autor:

K-1 Rising

 

 K-1 Rising organizacija definitivno je na rubu propasti, a navodno bi je od kraha trebala spasiti suradnja s M-1 Globalom, o čemu bi se više moglo znati ovog petka.

Teške dane definitivno proživljavaju čelnici organizacije K-1 Risinga s obzirom na to da im je It’s Showtime okrenuo leđa nakon što navodno nisu ispoštovali veći dio dogovora vezan uz priredbu održanu krajem svibnja u Madridu.

Sve zasad sluti na novi krah K-1 organizacije i prije nego li je ponovno zaživjela kao u neke stare dan, ako je vjerovati izjavi Simona Rutza da su ostali dužni svim borcima, izuzev Mirku Filipoviću i Badri Hariju iz razloga što su oni tražili isplatu unaprijed.

No, danas se pojavila gotovo nevjerojatna informacija da bi K-1 Rising trebao nastaviti sa svojim radom zahvaljujući suradnji i potpori M-1 Globala, u kojem udio u vlasništvu ima i sada već umirovljeni legendarni ruski borac Fedor Emelianenko.

Službene potvrde ove informacije zasad još uvijek ipak nema, no navodno bi se više o sudbini K-1 Risinga trebalo znati na velikoj konferenciji za medije koja se planira održati sutra. Prema određenim izvorima, ni It’s Showtime nije kao partner K-1 Risinga ispoštovao sve dogovore, no s takvom izjavom nitko zasad ne želi izaći u javnost i stati iza nje svojim imenom i prezimenom.

Nestrpljivo čekamo petak i mogući rasplet ove iznimno zanimljive situacije koja je nastala Gloryjevim preuzimanjem It’s Showtimea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI