Fight Channel daruje gledatelje MaxTV-a – Dva LIVE eventa za cijenu jednoga

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.11.2012 10:58h Autor:

If you wanna fight, fight with us!

Približavaju se mjeseci darivanja pa je i Fight Channel odlučio svojim gledateljima na našem PPV kanalu na MaxTv platformi (kanal 25) darovati jedan besplatan LIVE event. Naime, svi gledatelji koji kupe PPV u subotu 10. studenoga za cijenu od 50 kuna će dobiti dva vrhunska LIVE eventa: UFC on FuelTV 6 u 15 sati i Its Showtime iz Brazila u 00:30 sati.

UFC on FuelTV 6 je trosatna priredba koju ne treba propustiti niti jedan ljubitelj borilačkih sportova jer je to dugo očekivani dolazak UFC-a u Kinu! Na povijesnoj priredbi će u glavnoj borbi nastupiti Rich Franklin i Cung Le. Obojici je nastup u Macau jedna od posljednjih prilika da se dokažu na najuglednijoj mogućoj borilačkoj pozornici pa ne sumnjamo da će ići "do kosti" i pružiti spektakularnu borbu.

Za ovu posebnu prigodu američka promocija je sastavila doista sjajan popis borbi koji je prilično natrpan azijskim borcima. Takanori Gomi, Kyung Ho Kang, Yasuhiro Urushitani, Riki Fukuda, Takeya Mizugaki i Huyng Gyu Lim, imena su koja će izazvati najviše interesa. Ipak, uz glavne zvijezde priredbe, domaća publika će najviše ludovati kada u kavez uđe najbolji kineski borac Tiequan Zhang koji će se suprotstaviti jednako egzotičnom Guamcu Jonu Tucku.

Drugi subotnji event je posljednji event promocije It's Showtime pa nemojte propustiti oprostiti se od sinonima za europsku borilačku scenu posljednjih petnaestak godina.

Daleko najveća zvijezda ovog eventa bit će prvak do 85 kilograma i zagrebački znanac koji je nastupio na Cro Cop Final Fightu, Sahak Parparyan. Armenac će u glavnoj borbi večeri braniti svoj naslov do 85 kilograma protiv domaće nade i aktualnog svjetskog kick boks prvaka Alexandra Pereire.

S obzirom da se radi o samom vrhu svjetske scene u ovoj diviziji, ali i da je popularni "Hak" poznat kao vrlo atraktivan borac, sigurni smo da će nam ovaj dvojac pružiti vrhunski meč prepun atraktivnih poteza.
Iskoristite ovu posebnu ponudu i za jedinstvenu cijenu od 50 kuna, gledajte dva izvrsna live eventa na MaxTV kanalu 25!

Fight Channel u narednoj godini nastavlja u još jačem tempu pa ćemo u 2013. uživo emitirati više od stotinu vrhunskih borilačkih evenata uključujući i priredbe nekih promocija koje do sada nisu bile u našem programu. Našim gledateljima se ovim putem zahvaljujemo na vjernosti i na svim konstruktivnim prijedlozima koji stižu na adresu naše redakcije.

Obje priredbe se mogu pogledati u izravnom prijenosu i na svim drugim Fight Channel platformama u regiji!

UFC on Fuel 6: Franklin vs. Le
Subota, 10.11. 15:00h

Popis borbi:

Rich Franklin vs. Cung Le
Thiago Silva vs. Stanislav Nedkov
Dong Hyun Kim vs. Paulo Thiago
Takanori Gomi vs. Mac Danzig
Alex Caceres vs. Kyung Ho Kang
Tiequan Zhan vs. Jon Tuck

Uvodne borbe:

Yashuniro Urushitani vs. John Lineker
Riki Rukuda vs. Tom DeBlass
Takeya Mizugaki vs. Jeff Hougland
David Mitchell vs. Huyn Gyu Lim

It's Showtime Brasil
Subota, 11.11. 00:30h

Popis borbi:

Sahak Parparyan vs. Alexandro Pereira
Marcus Cinisius vs. Raz Sarkisjan
Rogerio Bezerra vs. Duoli Chen
Emerson Falca vs. Sergio Wielzen
Wallace Lopes vs. Hafid El Boustati
Thiago Michel vs. Steve Poort

 

Uredništvo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI