Fight Channel vam i ovog vikenda poklanja dva besplatna PPV eventa!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.02.2017 15:08h Autor:

FightChannelTV

Kako bi dodatno poboljšali uslugu vodeći se sugestijama samih korisnika, Fight Channel će ovog vikenda svojim gledateljima potpuno besplatno pokloniti (emitirati) čak dva PPV  LIVE eventa na Fight Channel online video servisu na web adresi FightChannelTV.com.

U noći sa subote na nedjelju, 19.02. u 03:00h ne propustite spektakularni Bellator 172, a u noći s nedjelje na ponedjeljak, 20.02. u 03:00h pogledajte UFC Fight Night: Lewis vs. Browne.

Svatko tko se registrira na našem online TV servisu moći će evente pogledati uživo i to potpuno besplatno na web adresi FightChannelTV.com. Svoja iskustva i prijedloge pošaljite na e-mail adresu: info@fightchannel.hr kako bi dodatno poboljšali uslugu i učinili je potpuno prilagođenom željama korisnika.

Više o FightChannelTV.com usluzi

Ova je usluga dostupna na svim najbitnijim mobilnim i desktop platformama. Za gledanje jednog ili oba Fight Channel kanala više ne trebate posjedovati satelitsku,  ili kabelsku ili IPTV  TV uslugu, dovoljno je da imate računalo (PC ili Mac), pametni telefon ili tablet (s Android, Windows ili IOS operativnim sustavom), a sadržaj je dostupan i preko “smart TV usluge”. Dovoljno je otvoriti vlastiti račun (account), pretplatiti se i gledati na bilo kojem raspoloživom uređaju koji ima pristup internetu. Pretplatiti se možete na pojedinačni LIVE event (Fight Channel PPV), ali i na tjednoj ili mjesečnoj bazi kada su u pitanju Fight Channel ili Fight Channel World.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI