Fight Site anketa: Koga želite sljedećeg vidjeti protiv Andersona Silve?

Ostale vijesti 09.07.2012 08:48h Autor:

Ilustracija

 

Ako je i bilo dvojbe tko je najbolji MMA borac svih vremena i naravno tko je vladar srednje kategorije UFC-a, onda je to riješeno proteklog vikenda na UFC-u 148.

Anderson Silva je začepio usta Chaelu Sonnenu i tako je prebrisao relativno loš nastup u prvom obračunu ovog dvojca. Novom pobjedom i desetom obranom naslova, Pauk je definitivno očistio diviziju. Od legitimnih izazivača nameću se imena Marka Munoza, Chrisa Weidmana, Hectora Lombarda… Ima i onih koji se sami javljaju kao što su Michael Bisping ili Rashad Evans koji je voljan spustiti kilažu samo kako bi se okušao protiv najvećeg. Tu su i uvijek intrigantni okršaju protiv Jona Jonesa ili Georgesa St. Pierrea. No, u tom slučaju ulog sigurno ne bi bio pojas UFC prvaka.

Možda je, s druge strane, ovo savršen trenutak da se Brazilac povuče i ode kada je na vrhuncu. To za sada nije pošlo za rukom niti jednom velikom šampionu.

Zanima nas vaše mišljenje, a unaprijed se zahvaljujemo na glasovima. Svoj odgovor možete obrazložiti ispod teksta u komentarima.

Bispingova osveta ili Hendovo umirovljenje iz snova?
  • Hendo još jednim prekidom završava Bispinga. x 224 puta39%
  • Bisping prekidom osvećuje poraz. x 196 puta34%
  • Bisping odlukom stiže do prve obrane naslova. x 104 puta18%
  • Hendo odlukom postaje novi prvak. x 36 puta6%
  • Ne znam, niti me zanima. x 9 puta2%

Ukupno glasano: 569 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI