Frank Shamrock: Bound By Blood (DOKUMENTARNI FILM)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.04.2014 10:50h Autor:

Bob i Frank Shamrock

Danas vam donosimo jedan od najemotivnijih MMA dokumentarnih filmova, onaj o legendarnom Franku Shamrocku. Pogledajte nikad iskrenijeg Franka kako govori o problematičnom odrastanju, upoznavanju Boba Shamrocka, koji ga je usvojio, lošim odnosima sa svojim pobratimom Kenom te kao iznosi razlog zašto nije došao na Bobovu sahranu i još mnogo toga.

Spike TV je krajem 2013. godine godine snimio dokumentarni film o Franku Shamrocku koji je otkrio neke stvari koje nitko nije znao o legendi. Također, tijekom tog filma, Frank je odlučio pokušati ispraviti neke svoje pogreške, kao i priznati neke stvari koje nitko do sad nije znao.

Pogledajte ovaj izuzetno emotivan film u kojem Frank govori o teškoj mladosti, odrastanju, Bobu Shamrocku za kojeg kaže da ga je spasio, razlogu zašto nije došao na Bobovu sahranu, a na kraju je sve kulminiralo susretom s Kenom nakon 15 godina.

O Franku Shamrocku govore: Stephen Quardas, Mickey Rourke, Bas Rutten, Luke Thomas, Tito Ortiz, John McCarthy i mnogi drugi, kao i članovi Frankove obitelji. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI