Frank Shamrock: Vratio bih se jedino za borbu protiv Dane Whitea ili Donalda Trumpa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.09.2015 18:41h Autor:

Frank Shamrock

Želja Scotta Cokera bila je organizirati borbu Tita Ortiza i Franka Shamrocka, no to se nije ostvarilo. Sad se ponovno pojavila ta opcija, ali Shamrock kaže da više nije zainteresiran za povratak borbama, osim ako ne postoji opcija da se sastane s jednim od dva protivnika koja želi.

Planirana borba Tita Ortiza i Shamrocka nije se ostvarila jer je Tito zatražio borbu za titulu protiv Liama McGearya, a to mu se na kraju i ostvarilo. Sad kad je Tito poražen, ali bez namjere da ode u zasluženu mirovinu, ponovno se pojavila ta opcija. No, Shamrock više nije zainteresiran.

"Moja najteža borba u karijeri bila je protiv Tita Ortiza. Bio je gotovo 20 kilograma teži od mene i bilo je to nevjerojatno. No, ne bih ponovio borbu protiv njega. Bila mi je ponuđena, ozbiljno sam ju razmatrao, ali Tito je na kraju imao druge planove, tako da se to nije dogodilo. Više nisam zainteresiran za povratak borbama", rekao je Shamrock, koji je Ortiza u toj borbi, koja 1999. godina na UFC 22, savladao prekidom u 4. rundi. 

Na kraju je rekao kako bi se ipak vratio, ukoliko bi se mogao boriti s jednim od dva protivnika koja je naveo. Kad je izrekao ta imena, vidi se da su šanse za povratak ipak mizerne, ali barem je naveo koje su mu dvije najomraženije osobe.

"Dana White i Donald Trump su jedine osobe zbog kojih bih se vratio i protiv kojih bih se borio. Za sve ostale, ja sam u mirovini", rekao je Frank, koji s razlogom nosi nadimak "The Legend".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI