Gluhak: Možda se nađem u ringu sa stokilašem!

Ostale vijesti 05.07.2012 13:21h Autor:

Ivan Gluhak

 

 Ivan Gluhak nastupio je na prvoj priredbi slovenske organizacije Fight Zone, a još nije odlučio hoće li kod njih nastupiti i ove jeseni.

Fight Zone organizirao je svoju prvu priredbu krajem svibnja u Velenju u Sloveniji, a među glavnim mečevima našao se upravo Ivan Gluhak koji je snagu odmjerio protiv Muamera Jugovića iz Bosne i Hercegovine. Gluhakov tim je sjajno procijenio da u tom meču ima veliku prednost u parteru, pa je zahvaljujući tome stigao bez većih poteškoća do pobjede.

No, zasad nije sigurno hoće li nastupiti i na Fight Zonez 2 s obzirom na to da će biti ove jeseni organiziran turnir praktički otvorene kategorije, odnosno turnir osmorice od 8o do 100 kilograma.

Gluhak je meč u Velenju odradio u velter kategoriji, iako se obično nalazi malo iznad 80 kilograma, pa čak razmišlja o prijavi na turnir. “Zaista ne znam, još nisam odlučio, iako je nagradni fond od 20 tisuća dolara jako primamljiv. Svjestan sam da bi mi bilo nevjerojatno teško, ali ne bi bilo prvi put da znatno lakši borac pobijedi težeg, tako da je sve moguće. U kontaktu sam s organizatorom i uskoro će biti poznato hoću li nastupiti u turniru ili možda odradim samo neki prestiž meč”, rekao je Gluhak.

Tijekom svoje karijere Gluhak je odradio ukupno 12 MMA borbi, a u njih sedam je uspio slaviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI