Gustafsson: Mayweather vs McGregor? To je kao da golfer zaigra u teniskom meču

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.03.2017 22:55h Autor:

Alexander Gustafsson/Photo: Igor Mićić

Dok cijeli svijet čeka novosti o mogućoj borbi Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr., MMA borci i boksači analiziraju tko će imati veće šanse dođe li doista do “borbe stoljeća”.

Švedski UFC borac Alexander Gustafsson ne vjeruje da McGregor ima ikakve šanse u ringu protiv boksačkog šampiona, barem kad je boks u pitanju.

“Ovo je pomalo freak borba”, rekao je Gustaffson i dodao: “Zaradit će puno više love od te borbe. Jedino tako to mogu napraviti. Poštujem ih, ali moj fokus će uvijek biti na UFC-ovom pojasu”.

Na pitanje o šansama dvostrukog UFC-ovog prvaka protiv Mayweathera Gustafsson je rekao: “Mogu se nasmijati na to što uopće uspoređuju McGregorov i Mayweatherov boks. McGregor nije ni blizu njegovo kalibra. McGregor je napravio nevjerojatne stvari u UFC-u, ali u boksu? Ma dajte! Smiješno je što ljudi stvarno vjeruju da McGregor može napraviti nešto u boksu. To je freak borba, ali donijet će im puno love. Svi znaju da je to borba za novac”.

“To je kao da golfer izazove tenisača, to su dva potpuno različita sporta. Ne možete ih uspoređivati. Ne možemo o tome uopće ni raspravljati. Smiješno je”, dodao je Šveđanin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI