Herbert Burns želi borbu za naslov ONE FC prvaka!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.08.2014 10:20h Autor:

Herbert Burns

One Fighting Championship danas (petak) će prvi put jedan svoj događaj održati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U Dubaiju ćemo imati priliku vidjeti tri borbe za naslov prvaka koje će otkriti tko će postati vladar u lakoj, velter te pero kategoriji.

Japanac Shinya Aoki (35-6) branit će naslov u lakoj kategoriji protiv Iranca Kamala Shalarusa (9-3-2). Ben Askren (13-0) će napadati pojas u velter kategoriji i pokušati ga preoteti aktualnom prvaku Nobutatsu Suzukiju (11-1-2) dok će se za naslov najboljeg u pero kategoriji boriti Koji Oishi (25-9-10) i Jadamba Narantugangal (9-3).

No, ovaj će nam event donijeti povratak borbama Rogera Huerte koji nije aktivan još od lipnja 2012. kad je zaradio soccer kick od Zorobabela Moreire, ali i meč jedne od nada u pero kategoriji Herberta Burnsa.

Burns će u ONE FC kavez ući treći put, a na suprotnoj će mu strani biti Hiroshige Tanaka. Herbert je mlađi brat UFC borca Gilberta Burnsa i u prvom nastupu za ONE FC ostvario je pobjedu protiv Edwarda Kellyja, a potom i protiv MMA veterana Harissa Sarmienta. U petak želi doći do nove pobjede koja bi ga približila ostvarenju ambicija.

"Stvarno sam sretan kako se razvija moja MMA karijera. Sretan sam što se mogu boriti za tako jaku promociju kao što je ONE FC. Pobjeđujem, zadovoljan sam kako radim i gladan sam uspjeha."

A ta je glad za uspjehom usmjerena prema naslovu prvaka koji trenutno drži Koji Oishi.

"Mislim da sam spreman. Jedan sam od glavnih izazivača i s ovom bi pobjedom bio još bliži borbi za naslov.", izjavio je Herbert Burns.

ONE Fighting Championship: Reign of Champions gledajte u petak 29. kolovoza u 17:30 sati na Fight Channelu.

ONE Fighting Championship: Reign of Champions


Shinya Aoki (c) vs. Kamal Shalorus 
Nobutatsu Suzuki (c) vs. Ben Askren  
Koji Oishi (c) vs. Jadamba Narantungalag
Roger Huerta vs. Christian Holley  
James McSweeney vs. Cristiano Kaminishi  
Herbert Burns vs. Hiroshige Tanaka  
Ana Julaton vs. Ann Osman  
Vaughn Donayre vs. Mohamad Walid  
Ali Yaakub vs. Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI