Hoće li Sonnen sad postati kečer?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.08.2014 16:47h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen tijekom iduće dvije godine može u potpunosti zaboraviti na svoju MMA karijeru, što praktički znači i njegovo umirovljenje s obzirom na to da ima već 37 godina, ali otvorila su mu se neka druga vrata.

Nastupio je u grappling meču na Metamorisu gdje je pružio prilično dobar otpor Andreu Galvau, iako je poražen, a nije nemoguće i da ga vidimo u ringu, ali onom kečerskom.

Određeni interes za njega iskazala je najpoznatija američka organizacija profesionalnih hrvača, WWE, ali to je bilo prvenstveno iz razloga kako Sonnena ne bi angažirao konkurentski TNA.

"Dva dana prije nego što sam suspendiran nazvali su me čelnici WWE-a kako bi popričali sa mnom, ali su naglasili odmah i da nisu zainteresirani za mene. Bilo mi je zbog toga čudno zašto uopće zovu. Rekli su mi da bih kod njih mogao zaraditi ogroman novac da imam primjerice 24 godine, ali da ih brine konkurent TNA. Zanimalo ih je jesu li me oni zvali i ukoliko me budu oni htjeli, da će se u tom slučaju i WWE uključiti u igru", otkrio je Chael.

U svakom slučaju definitivno možemo vidjeti Sonnena među kečerima, malo tko bi mu mogao čak i tamo parirati kad je u pitanju trash talk.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI