Hrvatska dobila svoju verziju Andersona i Sonnena? (VIDEO)

Ostale vijesti 01.07.2012 07:17h Autor:

Špiro Kovač (desno)

 Dva hrvatska MMA borca, Špiro Kovač i Antonio Mijatović, nisu baš u najboljim odnosima te bi se krajem godine trebali razračunati u slovenskom kavezu.

Svijet već dulje vrijeme uživa u zanimljivim prepucavanjima između dva sjajna UFC-ova srednjaša, Andersona Silve i Chaela Sonnena. Uvrede i prijetnje unatrag nekoliko tjedana su na svakodnevnoj razini, pogotovo sa strane Chaela, no čini se da bi sličnu situaciju uskoro mogli gledati i u domaćem izdanju.

Špiro Kovač borac je zadarskog MMA kluba Bandog te već neko vrijeme pokušava odraditi borbu protiv svog kolege iz Zagreba i člana kluba UFK Ban, Antonija Mijatovića. Osim međusobnih nesuglasica, zajedničko s Andersonom i Chaelom im je čak i kategorija u kojoj se natječu.

Iako su bili prije čak i zajedno trenirali u nekim prilikama, čini se da je upravo od toga i počeo sukob nakon što je u jednoj situaciji Mijatović izbio rame Kovaču, koji se otada želi “osvetiti” te želi izravnati račune u ringu ili kavezu.

Kovač je odlučio Mijatovića javno izazvati na meč putem video snimke koja je objavljena na Facebooku i YouTubeu, a čini se da ćemo njihov okršaj i dočekati krajem ove godine, najvjerojatnije u studenom na priredbi slovenske organizacije Adrenaline Freefight Challenge.

U Bandogu su u tom slučaju iznimno uvjereni u slavlje svog borca te poručuju Mijatoviću da ne zaboravi sa sobom na meč ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Mijatović je dosad u svojoj MMA karijeri odradio tri meča te ima stopostotni učinak, dok Kovač ima jednu pobjedu i jedan poraz. U svakom slučaju bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije između ova dva perspektivna hrvatska borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI