Jamie Foxx glumi Tysona, Scorsese redatelj filma!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.03.2015 11:51h Autor:

Jamie Foxx

Martin Scorsese svakako je jedan od najistaknutijih redatelja svoje generacije te dobitnik nagrade Američkog filmskog instituta za životno djelo. Njegov će novi redateljski pothvat biti film o životu Mikea Tysona.

Scorsese se smatra jednim od najznačajnijih i najutjecajnijih američkih redatelja svoje generacije, pogotovo zbog režije filmova kao što su Taksist, Razjareni bik i Dobri momci. Na sva tri je surađivao s jednim od svojih najvjernijih suradnika, glumcem Robertom De Nirom. Za film Pokojni osvojio je nagradu Oscar za najboljeg redatelja. Ovaj 72-godišnji redatelj odlučio je ući u novi izazov i režirati film o Mikeu Tysonu.

Tysona će glumiti Jamie Foxx koji je dobio Oscara za ulogu u biografskom filmu o Rayu Charlesu. Ovu je vijest objavio upravo Foxx gostujući na Power 105.1.

"Otišao sam u Paramount Pictures s Mikeom Tysonom. Glumit ću u priči o tom  legendarnom boksaču i velikom prvaku. Martin Scorsese će biti redatelj i nakon Razjarenog bika to će mu biti novi film o boksačima".

Scorsese je režirao film o životu Jakea LaMotte kojeg je glumio Robert De Niro u Razjarenom Biku 1980.  Za tu je ulogu De Niro dobio Oscara za glavnu ulogu, a sad je pred Foxxom zahtjevan zadatak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI