Jasminku čeka meč karijere u “ženskom UFC-u”

Ostale vijesti 02.07.2012 06:38h Autor:

Hamasaki VS Cive

 Na idućoj priredbi invicta Fighting Championshipa nastupit će i Jasminka Cive, koja živi u Austriji, no korijene vuče s ovih prostora.

Invicta Fighting Championship nova je organizacija na MMA nebu, a ono po čemu se razlikuje od svih ostalih je činjenica da oni organiziraju isključivo ženske borbe. Mnogi su gledali na njih sa skepticizmom prije nedavne prve priredbe na teritoriju SAD-a, no pokazalo se da nisu ipak bili s razlogom pesimistični.

Prva priredba prošla je uspješno, a već je najavljena druga priredba koja će se održati 28. srpnja u Kansas Cityju, također u SAD-u.

U organizaciji zasad nema Hrvatica, no najbliže tome je ipak Jasminka Cive, koja živi u Austriji, ali korijene vuče s ovih prostora.

Protivnica joj je Japanka Ayaka Hamasaki, koja je u karijeri dosad odradila ukupno sedam MMA mečeva te je u svima slavila. Ni Jasminka do sad ne zna za poraz u karijeri, iako ima nešto malo manje iskustva – pet pobjeda.

“Jedva čekam meč, a najviše me muči što moram pasti četiri i pol kilograma, a to nije malo. Protivnica mi je dosta jaka, ali ja ću dati sve od sebe da budem uspješna. Za meč se intenzivno pripremam u Frankfurtu, gdje treniram s imenima poput Daniel Weichel, Dennis Siver i Bruno Carvalho. Jedino čega se zapravo bojim je desetosatni let do SAD-a!”, otkrila nam je Jasminka Cive.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI