Jon Fitch napustio PFL, pregovara s Bellatorom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.02.2018 10:27h Autor:

Jon Fitch

Sve se više pokazuje kako je projekt Profesionalne lige boraca (PFL), nasljednika prilično uspješne WSOF organizacije, veliki promašaj.U ponedjeljak je PFL ostao bez vjerojatno svoje najveće zvijezde, bivšeg UFC “contendera” Jona Fitcha. On sam je na YouTube kanalu objavio kako više nije pod ugovorom i da pregovara s Bellatorom oko dolaska u njihov roster.

“Od jučer sam i službeno slobodan borac. Trenutačno pregovaram sa Scottom Cokerom i Bellatorom. Nadam se da ćemo nešto uspjeti riješiti do kraja ovog tjedna”, stoji u poruci.

Fitch se natjecao u WSOF-u sedam puta nakon što je dobio otkaz u UFC-u 2013. godine unatoč sjajnim rezultatima unutar Octagona (13-4-1). Dana White je poslije poraza od Demiana Maie na UFC-u 156 objavio da promocija više ne želi njegove usluge, a kao razlog je naveo da se radi o borcu koji je u “silaznoj putanji”.Iako je u prvom nastupu za WSOF izgubio od Josha Burkama, ukupno je ubilježio vrlo dobrih 5-2 uključujući velike pobjede protiv Jakea Shieldsa i Yushina Okamina. Osim od Burkmana, poražen je i od Rousimara Palharesa na WSOF-u 6.

U novom projektu “Proffesional Fighters League”, koji je naslijedio WSOF, a koji također vodi Ray Sefo, je pobijedio Briana Fostera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI