Justin Gaethje: Ja sam najagresivniji i najbolji borac svijeta

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.03.2015 21:06h Autor:

Justin Gaethje

WSOF-ov prvak u lakoj kategoriji, Justin Gaethje, tvrdi kako je najbolji i najagresivniji borac svijeta u lakoj kategoriji. Novu priliku za dokazati do ima već u subotu, kad brani svoj naslov protiv Luisa Palomina.

13 borbi, 13 pobjeda, od toga deset nokautom i samo dva odlaska do sudačke odluke. To je dosadašnji pro skor Justina Gaethjea, WSOF prvaka u lakoj kategoriji. Njega za sva dana čeka nova prilika da dokaže da je najbolji WSOF-ov borac do 70 kilograma, i to protiv Luisa Palomina. No, on vjeruje da je puno više od toga.

"Ja ne mislim da sam najbolji borac na svijetu, ja znam da sam najbolji borac na svijetu", rekao je Gaethje dodavši: "Siguran sam da nitko nikad nije prošao kroz ovoliko preprema i zidova kao što sam ja i sve sam to uspio savladati. Niti je itko, niti će ikad."

Posebno oduševljava njegov stil borbe, gdje uvijek traži prekid, a to je i potvrdio sam svojom izjavom koju prenosimo: "Ja sam najagresivniji borac lake kategorije na svijetu. Nikad ne radim korak unazad, niti imam milosti protiv bilo koga. Dolazim tamo i stavljam svoj život kao ulog i namjeravam ga obraniti."

Gaethje i Palomino predvode WSOF 19 event koji je na rasporedu u subotu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI