Katastrofa WSOF-a: Prodali samo 1.500 ulaznica i zaradili mizernih 80 tisuća dolara!

Ostale vijesti 10.11.2012 09:35h Autor:

Ray Sefo (foto: Getty Images)

World Series of Fighting lako moguće da se već nakon svoje premijerne priredbe našao u određenim financijskim poteškoćama, ako je suditi prema podatcima o zaradi od ulaznica.

Ray Sefo nedavno je predstavio javnosti svoju MMA organizaciju održavanjem prve priredbe na kojoj je nastupilo i nekoliko zvučnijih imena, prvenstveno tu mislimo na Andreija Arlovskog i Anthonyja Johnsona, dok je publici koja je upoznata s K-1 scenom, a to se ipak više odnosi na Europljane nego na Amerikance, bili izuzetno zainteresirani i za MMA debi Tyronea Sponga.

No, svi oni prevelik interes u Las Vegasu ipak nisu izazvali. MMA Junkie poslao je Atletskoj komisiji Nevade zahtjev da im otkrije informacije o zaradi WSOF-a od ulaznica i Ray Sefo teško da može biti zadovoljan.

Prodano je svega 1.499 ulaznica, a ukupan prihod iznosi zaista mizernih 82.000 dolara. Čak četiri tisuće gledatelja u dvorani ušlo je zahvaljujući besplatnoj ulaznici. Hoće li to ostaviti traga na WSOF-u zasad nije poznato, no čini se da će svoju drugu priredbu ipak odgoditi za neko drugo razdoblje. Bilo je određenih najava da će se WSOF 2 održati krajem siječanj iduće godine, ali sada se navodno razmišlja da to ipak bude tijekom veljače ili ožujka.

Usporedbe radi, UFC od svoje priredbe idućeg vikenda u Montrealu očekuje samo od ulaznica prihod od otprilike četiri milijuna dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI