Ken Shamrock sljedeći Fedorov protivnik?!

Ostale vijesti 07.01.2012 21:36h Autor:

Ken Shamrock

UFC legenda, a danas samo stari MMA umirovljenik, Ken Shamrock tvrdi kako je upravo on sljedeći protivnik Fedora Emelianenka. Ukoliko se informacija koju je ovaj član UFC-ove Kuće slavnih objavio na svom Twitteru pokaže istinita, radi se zaista o bizarnom izboru protivnika od strane Emelienkovog menadžmenta.

Nakon Monsona i zelenog Ishiija, okrenuli bi se ocvalom Shamrocku koji je posljednjih godina samo šala u MMA svijetu i poznatiji je po skandalima i bizarnim izjavama, nego po uspješnim nastupima. Shamrock je, naime, u posljednjih 14 dvoboja ubilježio 10 poraza i samo 5 pobjeda, a u zadnjem meču na King of the Cage priredbi 2010. je tehničkim nokautom poražen od Mikea Bourkea. Svoju posljednju UFC pobjedu ubilježio je 2004. protiv također pionira slobodne borbe Kima Leopolda. Uzastopni porazi od Richa Franklina, dva puta Tita Ortiza i Roberta Berryja, koštali su ga otkaza u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Statistika ovog dana 46-godišnjaka se zaustavila na 28 pobjeda i 15 poraza.

Prema Shamrockovim riječima meč protiv Fedora je već dogovoren, a dvojac bi se trebao sastati 25. veljače u japanskoj Saitama Super Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI