Kharitonov želi meč na Dream priredbi i titulu prvaka

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.11.2012 07:09h Autor:

Arlovski VS Kharitonov

Dream posljednjeg dana u godini organizira novu MMA priredbu na kojoj bi trebalo nastupiti nekoliko poznatijih boraca, a Sergei Kharitonov je otkrio da želi priliku osvojiti njihovu titulu prvaka.

Ranije ove godine svi svjetski MMA mediji objavili su vijest da je Dream propao, no prije dva tjedna pojavila se informacija da bi mogli dobiti još jednu priliku organizirati priredbu na Silvestrovo u suradnji s Gloryjem. Posljednjih dana čak se nagađa da će te večeri u Tokiju biti održan i Gloryjev Grand Prix teškaša, a detaljnije informacije o tome mogle bi biti poznate već ovog tjedna.

Na svoje mjesto na toj priredbi računa i sjajni ruski borac Sergei Kharitonov, koji se tijekom svoje bogate karijere već nekoliko puta borio na priredbama Dreama. Ne čudi stoga njegova želja da se 31. prosinca bori za njihovu titulu prvaka. "Moram razgovarati s Dreamom jer postoji mogućnost da se borim za titulu prvaka", potvrdio je kratko Sergei u razgovoru za jedan ruski medij.

32-godišnji ruski borac u svojoj je karijeri odradio 24 meča s malim rukavicama, a 19 je puta slavio. Može se pohvaliti da je pobijedio značajna imena poput Mikea Russowa, Fabricija Werduma, Alistaira Overeema, Andreija Arlovskog, Murila Rue, Semmyja Schilta i Pedra Rizza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI