Kimbo Slice iskreno: Živio sam u automobilu! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.03.2015 11:17h Autor:

Kimbo Slice

Najpoznatiji ulični borac i sadašnji član Bellatora, Kimbo Slice, je gostovao u emisiji Highly Questionable, u kojoj je otkrio kako ga život nije mazio.

Kimbo je nedavno potpisao za Bellator, a protivnik u debiju za tu MMA organizaciju će mu biti Ken Shamrock.

Amerikanac je radio kao redar u striptiz klubu, tjelohranitelj i borac. Novinare je zanimalo kako izgleda najluđa noć na poslu.

"Ne mogu odgovoriti na to pitanje jer moja žena gleda ovo," kroz šalu je objasnio Slice.

Naredno pitanje se odnosilo na strah.

"Iskreno mogu reći kako se ne bojim niti jednog čovjeka jer smo obojica muškarci. Podižem djecu sa svojom suprugom, stvaram svoje situacije, počinjem i završavam sve što je vezano za moj život. Sramotan je strah od drugog čovjeka. Nije me briga tko je nasuprot mene jer jedino što se može dogoditi je nokaut. Ili on mene ili ja njega- to je sve."

Uragan Andy je poharao Miami, a borac se dotakao i te situacije jer je i njegova kuća uništena.

"Sve je bilo demolirano," otkrio je Kimbo. "Autobusi i bordovi su bili po ulicama. Sjećam se vapaja ljudi oko sebe dok smo tražili preživjele i mrtve. Pokušavali smo spasiti sve što se spasiti dalo."

Slabo je poznata činjenica da je Slice jedno vrijeme bio beskućnik.

"Izgubio sam posao pa sam nekoliko mjeseci živio u svom automobilu. To je bilo novo razdoblje mog života. Morao sam raditi u striptiz klubu za 40 dolara dnevno, a nakon posla nisam išao kući jer je nisam imao, već sam išao u auto. Bio sam beskućnik i zbog toga sam se počeo boriti. Imao sam vizije i snove kako da se izvučem iz te situacije. Tad sam se počeo tući za novac jer sam oslobodio zvijer iz sebe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI