Krenula druga sezona "OnTheAir" MMA podcasta (VIDEO)

Ostale vijesti 19.03.2015 19:41h Autor:

screenshot

Na Youtubeu je osvanula prva epizoda druge sezone osječkog "OnTheAir" MMA podcasta, u kojoj je gostovao MMA trener stand-up vještina, Matija Hojsak. Pogledajte što su momci pripremili i kako bi to sve trebalo izgledati u novoj sezoni, uz neke novitete.

Naime, neizostavni trojac (Miro Erkapić, Saša Milinković i Ivica Tadijanov) te njihovi gosti, više se ne nalaze u prostoriji koju kamera snima, nego čujete samo njihove glasove, dok se u pozadini nalaze neke zanimljive snimke. Ovog puta su to snimke s pojedinih natjecanja, kao i s treninga hrvačkog kluba Osijek, kojeg su članovi.

Evo što nam je o prvoj epizodi rekao Miro Erkapić:

"U prvoj epizodi nove sezone MMA podcasta Ontheair2013 ugostili smo našeg klupskog kolegu Matiju Hojsaka inače Ivicin i Saletov trener za stand-up, crni pojas tae kwon do,  vrhunski kick boxer,  (čak je kratko trenirao boks kod Freddie Roacha dok je radio u Americi), ali prije svega super pametan, realan i zanimljiv lik.

Pričamo o odnosu boksa i MMA, socijalnim i psihološkim aspektima sporta, odnos trenera i borca,  što je potrebno za uspjeh i dr.. Prvi puta imamo rubriku VOX POPULI (1:06:00) u kojoj smo pitali sugrađane na Osječkoj tržnici znaju li što je to brazilski jiu jitsu."

Mi vam donosimo cijelu epizodu, uživajte u njoj!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI