KSW cirkus ide korak dalje: Stadionski event donosi Pudzianowskog protiv drugog “strongmana”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.03.2017 20:11h Autor:

Pudzianowski vs. Kowalczik

KSW je nedavno objavio kako će u svibnju održati svoj do sada najveći event i to na stadionu u Varšavi. Sada je poznata i njegova sunaslovna borba.

To neće biti obrana naslova prvaka neke od KSW-ovih zvijezda, iako će se neki od njih naći na programu. To će biti Mariusz Pudzianowski, a ovom strongmanu bez neke prevelike MMA tehnike, namijenili su za protivnika drugog strongmana. Da, uistinu, borit će se protiv Tyberiusza Kowalczyka.

Kowalczyk je svoju MMA karijeru započeo 2014. godine, a sve od tada proziva Pudza, u nadi da će tako uspjeti doći do lake zarade, znajući kakvu Pudzianowski, unatoč gore navedenoj činjenici, ima popularnost u njihovoj domovini. Do sada je slavodobitno odradio tri MMA borbe, svaki puta slaveći prekidom u prvoj rundi. U svojoj “strongman” karijeri je postigao neke uspjehe, no niti blizu onima svog idućeg MMA protivnika.

Pudzianowski, koji se MMA-om bavi od 2009. godine te koji i dalje drži rekord po najviše osvojenih “strongman” prvenstava svijeta, svih svojih 16 MMA borbi odradio u KSW, ali zanimljivo je kako se nikada nije borio za teškaški naslov promocije. No, zato redovno nastupa u glavnim borbama njihovih evenata te mu je profesionalni skor 10-5 uz jednu poništenu borbu.

Event predvodi ipak najveća KSW-ova zvijezda, Mamed Khalidov, koji brani naslov prvaka srednje kategorije protiv Borysa Mankowskog. Stadion na kojem će se event održati bio je dio Europskog nogometnog prvenstva 2012. godine i prima čak 60.000 gledatelja. KSW ne sumnja kako će biti rasprodan do posljednjeg mjesta

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI