KSW planira svibanjski stadionski event pred 65.000 gledatelja!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.02.2017 18:36h Autor:

Nacionalni stadion u Varšavi

Poljski KSW priprema spektakl za sve svoje fanove i to eventom koji bi se u svibnju trebao održati na nacionalnom stadionu u Varvaši pred planiranom publikom od 65.000 ljudi.

Ova promocija već neko vrijeme je veliki sportski hit u svojoj domovini, pa iako godišnje rade tek pet do šest evenata, svaki bude rasprodan u vrlo kratkom roku, a borci su u Poljskoj velike zvijezde, gotovo na mainstream nivou. Zbog toga ne čudi to što promocija planira event čija bi se posjeta mogla mjeriti s UFC 129 održanim u Torontu te UFC 193 održanih u Melbourneu. U oba slučaja je riječ o stadionskim eventima.

Naravno, za takav event promocija je pripremila borbu svoje najveće zvijezde, Mameda Khalidova. Prvak srednje kategorije nastupiti će u glavnoj borbi gdje će se u međukategoriji boriti protiv prvaka velter kategorije, Borysa Mańkowskog. Dakle, riječ je o pravom “superfightu” ove promocije.

Ukoliko uspiju rasprodati sve planirane ulaznice, KSW će posjetom nadmašiti sve američke MMA evente, a doći će blizu dva rekorda, koji drže Pride eventi održani na stadionu u Tokyu i dvorani Tokyo Dome. Njih je uživo gledao 71.000, odnosno 67.000 gledatelja. Event će se održati 17. svibnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI