Kujundžić svladao Selaša, sjajan nokaut Bilića u Umagu!

Ostale vijesti 22.07.2012 08:07h Autor:

Mladen Kujundžić

 

Mladen Kujundžić slavio je jučer navečer u glavnom meču večeri na priredbi Mega Fight u Umagu zahvaljujući prekidu od strane suca zbog trećeg brojanja, a titula za najatraktivniji meč večeri definitivno ide Ivanu Biliću i Ognjenu Topaloviću.

Publika u Umagu na teniskom stadionu Stella Maris mogla je jučer navečer uživati u zaista nekoliko prilično atraktivnih mečeva, no nažalost, gledatelja nije bilo previše. Prema slobodnoj procjeni, na tribinama Stella Marisa skupilo ih se svega 600 do 700.

U glavnom meču večeri prema prvotnom planu trebali smo gledati odličan dvoboj između Mladena Kujundžića i Tonija Milanovića, no potonji je ipak morao otkazati nastup zbog ozljede zadobivenih u svom posljednjem meču. Kao zamjenski borac uskočio je hrvatskoj publici relativno nepoznati Nikola Bajčetić iz Srbije, da bi u potonji trenutak ipak došlo do nove promjene te je protivnik Kujundžiću bio Srđan Selaš iz Vojvodine.

Mnogi su stoga očekivali laganu pobjedu Kujundžića, no Selaš se pokazao prilično izdržljivim borcem. Primio je mnogo teških udaraca, čak je bilo i koljena u glavu, no na kraju je sve završilo time što je sudac u posljednjem dijelu meča prekinuo borbu zbog trećeg brojanja.

Kujundžić je dominirao tijekom velikog dijela meča, no i on se našao u jednoj situaciji u popriličnim problemima. Nakon što je uputio više udaraca u Selaša kojeg je stjerao u kut, vojvođanski borac bacio je nasumice jedan udarac i Kujundžić je lagano zateturao, no ipak se uspio vrlo brzo oporaviti i nastaviti s borbom.

Najatraktivnijom borbom večeri mogao bi se proglasiti istarski derbi između Zelgova Trojana i porečkog Kinga na čelu s Komšićem. Pobjedu je u posljednjoj rundi odnio Zelgov borac Ivan Bilić, koji nastavlja sa svojim sjajnim K-1 predstavama. U prilično izjednačenom i atraktivnom meču Bilić je možda ipak bio nešto malo bolji i udarci su mu bili opasniji, no odluka o pobjedniku ipak nije otišla sucima s obzirom na to da je malo prije kraje meča Bilić fantastičnim kružnim udarcem rukom (back spin) nokautirao Topalovića.

Slobodan Kajmakoski iz Makedonije jedan je od onih koji mogu biti nezadovoljni suđenjem s obzirom na to da je poražen podijeljenom sudačkom odlukom u meču s Marijem Katićem, dok bi zapravo daleko pravednija odluka bila neriješen meč.

U jedinoj MMA borbi večeri nastupili su teškaši Christian Golcic iz OFC-a i Dražen Glavaš iz CroMMA Gyma u Zagrebu. Meč je skoro odmah nakon svog početka preseljen u parter gdje je Golcic imao kontrolu gotovo cijelo vrijeme te je nakon nepune dvije minute Glavaš tapkao zbog ground and pounda.

Od ostalih mečeva spomenimo laganu pobjedu Aleksandra Rakasa u među protiv Antona Kristaja, a okršaj Alena Pavoševića i Nikše Krzića završio je ekspresno zbog porezotine Pavoševića. Prilično atraktivnu borbu publici je pružio i Teo Mikelić, koji se borio protiv Senegalca Mamadou Sya. U prvom meču večeri zanimljivu borbu publici po semi-pro pravilima pružili su također mladi Tači iz Splita i Blekić iz Pule.

Mega Fight, rezultati:

Mladen Kujundžić (Rijeka) Vs Srđan Selaš (Srbija) – TKO, R3

Ivan Bilić (Trojan Pula) Vs Ognjen Topalović (King Poreč) – KO, R3

Slobodan Kajmakoski (Makedonija Bushido Struga) Vs Mario Katić (Mok Kaštela) – podijeljena sudačka odluka

MMA: Dražen Glavaš (Nokaut Zagreb) Vs Christian Golcic (Švedska) – GNP, R1

Nikša Kržić (Mega Centar Rijeka) Vs Alen Pavošević (CroMMA Zagreb) – TKO, R1

Teo Mikelić (Trojan Pula) Vs Mamadou Sy (Senegal) – jednoglasna sudačka odluka

Anton Kristaj (Mega Centar Rijeka) Aleksandar Rakas (CroMMA Zagreb) – TKO, R3

Dino Tači (Ameno Split) Vs Sandi Blekić (Trojan Pula) – jednoglasna sudačka odluka

Zoran Zdelar

zoran.zdelar@gmail.com

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI