Laila Ali: Mene nijedna žena ne može pobijediti, pa ni Ronda Rousey

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.03.2015 21:28h Autor:

Laila Ali

Ekipa s TM7 Sportsa iskoristila je priliku Lailu Ali upitati za mišljenje o "meču stoljeća", no i o Rondi Rousey. Posebno je bio zanimljiv odgovor na drugo pitanje, gdje je Laila izjavila kako misli da ju nijedna žena na svijetu ne može pobijediti.

Jedna od najboljih boksačica u povijesti (skor 24-0) i kći legendarnog Muhammeda Alia, Laila Ali, bila je upitana hoće li prisustvovati boksačkog "meču stoljeća", odnosno borbi Pacquiao vs. Mayweather. No, rekla je kako će meč gledati od kuće, a to je objasnila ovako:

"Nekim ljudima to nešto predstavlja, osjećaju se kao da moraju biti tamo, ali meni ne. Ja ću u tom meču uživati kod kuće, sa svojom obitelji i iz mog kauča."

No, rekla je tko je njen favorit, a također misli kako je tako i mišljenje njenog oca: "Navijat ćemo za Floyda jer smo uvijek više na strani tehničkih boksača, a on je nevjerojatan talent. Cijenim Mannya i njegovu srčanost i tempo, ali on nije toliko kvalitetan boksač kao Floyd."

Na kraju su još postavili pitanje o Rondi Rousey, tj. što misli da li bi je mogla savladati. 37-godišnja bivša prvakinja dala je zanimljiv odgovor: "Ne bih to mogla uspoređivati jer niti sam ja MMA borac, niti je Ronda boksačica, no nijedna žena na svijetu me ne može pobijediti, a kamoli Ronda Rousey. Pa ona je visine moje trogodišnje kćeri."

Laila je svoj posljednji meč imala još 2007. godine, a u karijeri je pobijedila sve svoje protivnice, nokautom slaveći u čak 21 od 24 meča. Male su šanse da bi se mogla vratiti bilo kakvom borilačkom sportu, no sigurno je bilo zanimljivi čuti njeno mišljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI