Lesnar potpisao novi ugovor s WWE-om i potvrdio: Oktogon je moja prošlost!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.03.2015 18:13h Autor:

Brock Lesnar

Bivši UFC-ov teškaški prvak i jedan od najpopularnijih MMA boraca ikad, Brock Lesnar, potvrdio je da se neće vraćati u kavez, odnosno da je njegova MMA karijera gotova. Potpisao je novi ugovor s WWE-om i ostaje u profesionalnom wrestlingu.

Trakavica o povratku Brocka Lesnara MMA sportu došla je svom kraju. To je bivši UFC prvak sam potvrdio, nakon što je danas potpisao novi ugovor s WWE-om te tako odlučio da će svoju karijeri nastaviti u toj "kečerskoj" organizaciji.

No, kako sam kaže, ovu odluku nije donio lako. Štoviše, povratak MMA borbama bio je realna opcija: "Na kraju, sve se svodi na to da se želiš zabaviti. Novac koji mi nudi MMA je sjajan, ali taj stil života, ne mogu. Posljednja dva i pol mjeseca sam trenirao, fizički sam se osjećao spreman, no nešto je nedostajalo u mentalnom sklopu, a to nije dobro."

Objasnio je zašto je donio ovu odluku: "Razgovarao sam sa svima, sa Danom i Lorenzom, s predsjedništvom WWE-a, s mojom suprugom i prijatelja te smo na kraju zaključili kako je moje ipak da budem zabavljač. Mislim kako je čovjek sve mudriji kako je stariji, pa sam tako i ja. Bio sam svjetski prvak, nažalost zbog bolesti mi je MMA karijera trajala kraće nego što je trebala, ali ja tamo više nemam što postići. "

Ova odluka je konačna, što je i potvrdio: "Ovim putem službenom zatvaram vrata povratku u MMA. Ne možeš nikoga natjerati da uđe u kavez i da se bori. Moja srce i moj um se nisu mogli složiti i odluka je pala da idem tamo gdje sam sretan – A to je WWE!"

Čini se kako je na kraju ipak puno lakše biti glumac nego borac. Tko mu može zamjeriti?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI