Lorenz Larkin sve dogovorio s Bellatorom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.03.2017 20:24h Autor:

Lorenz Larkin

Napokon je poznato gdje će Lorenz Larkin nastaviti svoju MMA karijeru, nakon što je sve dogovorio sa svojim bivšim poslodavcem, Scottom Cokerom. Potpisao je ugovor za Bellator MMA.

Tako će Larkin dodatno pojačati najkvalitetniju Bellatorovu diviziju. Vijest o njegovom potpisu prvi je preko Twittera prenio upravo Scott Coker. Poželio mu je dobrodošlicu nazad, iako u globalu nije riječ o istoj promociji. Larkin je u Strikeforce došao kao anoniman borac, ali je sve oduševio atraktivnim stilom i pobjedama nad top borcima.

Za sada nije poznato kad bi Larkin mogao odraditi debi u Bellatorovom kružnom kavezu, ali gledajući da nije nastupio od kolovoza, kada je savladao Neila Magnya, može se pretpostaviti da je spreman i kako bi uskoro mogao biti objavljen datum borbe, kao i ime protivnika.

Larkin je vlasnik profesionalnog skora 18-5, u Strikeforceu je ostvario četiri pobjedu i jednu poništenu borbu, dok je kao UFC borac upisao po pet pobjeda i poraza. Ipak, otkad se spustio u velter kategoriju, njegov profesionalni skor je 4-1, a trenutno ima dvije pobjede u nizu, nad Jorgeom Masvidalom i Neilom Magnyem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI