BJJ genijalka MacKenzie Dern dogovorila novu borbu u LFA promociji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.09.2017 18:21h Autor:

MacKenzie Dern

Najbolja svjetska BJJ borkinja, MacKenzie Dern, dogovorila je svoju četvrtu MMA borbu, koju je ponovno odraditi u LFA promociji. To će se dogoditi 13. listopada, a ovoga puta odlazi u sebi prirodniju, muha kategoriju.

24-godišnja parteraška genijalka je svoje prve tri MMA borbe odradila u slamka kategoriji, no nakon pada vage kod dvije posljednje, odlučila je nastupati u muha kategoriji, kategoriji koja će idućeg mjeseca službeno postati dio UFC-a. Za protivnicu ima Mandy Polk, inače fitness model, koja u MMA karijeri ima po tri pobjede i tri poraza.Dern je slavila u sva tri svoja dosadašnja nastupa, a posebno joj je vrijedna pobjeda nad Montanom Stewart. Mladu hrvačicu, koja je trenutno prošla među osam u 26. sezoni Ultimate Fightera, je potpuno izdominirala i prisilila na tapkanje u drugoj rundi, čime je potvrdila svoj veliki talent. Nema sumnje kako UFC već ima spreman ugovor za nju, no na stol će joj doći tek kada ona i promocija budu smatrali kako se kroz nastupa u LFA dovoljno pripremila za izazove u oktogonu.

Možda upravo protiv Polk pokaže kako je dodatno popravila ostale aspekte borbe te UFC pojača svoj roster imenom na koje nitko neće ostati ravnodušan. Kako njenim borilačkim talentom, tako i nevjerojatno atraktivnim izgledom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI