MacKenzie Dern želi na ljeto debitirati u UFC-u (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.02.2017 10:56h Autor:

MacKenzie Dern

MacKenzie Dern smatra kako bi joj iduća borba u Legacy FC promociji trebala dokazati kako je spremna za UFC te misli kako bi ovog ljeta mogla debitirati u najboljoj svjetskoj MMA promociji.

Najbolja svjetska BJJ borkinja i vjerojatno najveći svjetski ženski MMA potencijal, MacKenzie Dern, smatra kako bi ovog ljeta mogla biti spremna za debi u UFC-u, promociji gdje je mnogi u narednoj godinama vide na tronu.

Ova djevojka, koja je do svoje 23. godine osvojila sve što se u svijetu profesionalnog grapplinga i BJJ-a može osvojiti, do sada je odradila dvije borba u tadašnjoj Legacy FC promociji, današnjem LFA, gdje će se održati i njena iduća borba, 10. ožujka. U oba nastupa slavila je uvjerljivo, no problem je što je za protivnice imala potpuno neiskusne borkinje, a tako će biti i ovog puta, kada će joj se suprotstaviti Katherine Roy, 31-godišnjaka nezavidnog MMA skora 2-2. Ipak, Dern vjeruje kako bi tom borbom sebi mogla dokazati da je spremna za UFC:

“Ove godine u grapplingu još želim odraditi Pan Američko prvenstvo, koje se održava tjedan dana iza moje MMA borbe, pa se nadam da ću proći bez ozljeda. Trenutno sam rangirana na prvom mjestu u svijetu u jiu-jitsu i kao takva želim doći u UFC. Nadam se kako bih mogla u UFC-u debitirati u lipnju ili srpnju. Rekla sam sama sebi kako ću u UFC-u doći kada budem 100% MMA borkinja. A to će se tada dogoditi. Tada bih voljela imati taj debi.”

Talent ove djevojke je neupitan, a kombinacija njene vanjštine i rezultata je pravi mamac za UFC i fanove koji bi je dočekali raširenih ruku. Postavlja se samo pitanje da li je ona svoj stand up dovela na razinu koja je potrebna za nastupiti na najjačoj svjetskoj sceni. Za parter već znamo da joj niti jedna djevojka nije ravna. Uostalom, dovoljno govori podatak da ima pobjedu nad tada 30 kilograma težom Gabi Garciom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI