Mahič najavio čistku u WFC-u i još uspješniju 2012!

Ostale vijesti 12.01.2012 10:41h Autor:

Photo - WFC.si

Nakon sjajne 2011. koja je kulminirala WFC-om 15, glavni menadžer i vlasnik slovenske promocije, Zlatko Mahič, najavljuje još kvalitetniju narednu godinu. Dapače, slovenski Dana White tvrdi da sprema neke velike promjene koje bi trebale dati dodatnu kvalitetu i atraktivnost mečevima koje planira organizirati.

Sprema se čistka starih boraca, a dovođenje nekih novih mladih i potentnih imena. Mahič je na listu za odstrel stavio i dosadašnju slovensku zvijezdu u velter kategoriji Bojana “Želvu” Kosednara.

“Mislim da bi se Bojan trebao umiroviti. Ne znam koji je razlog, no u posljednje vrijeme nije bio na svojoj razini. Jednu i pol rundu je imao Mahtenka u šaci, no nije ga uspio završiti. Mi trebamo borce koji mogu izdržati tri ili pet rundi, a ne one koji umru nakon prve. Smatram da može dosta ponuditi mladim borcima koji bi učili iz njegovih savjeta”, izjavio je Mahič za službene stranice promocije.

2011. je nazvao vrlo uspješnom, no…

“Ova godina će biti još bolja. Vidjet ćete pregršt novih lica; mladih talenta koji su gladni uspjeha. Poboljšat ćemo i našu web stranicu, a promocija će dodatno narasti. Posebno ćemo se koncentrirati na teškašku diviziju koja je prioritet. Već smo potpisali ugovore s nekim vrlo dobrim imenima”, otkriva Mahič i dodaje:

“Planiramo održati tri WFC-a i tri Challengera.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI