Manhoef i Marshall predvode Bellator 125 u rujnu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.08.2014 19:55h Autor:

Bellator 125

Bellator je objavio na kojem će eventu debitirati njihova nova zvijezda, Melvin Manhoef. To će biti Bellator 125, a ono što bi trebalo oduševiti fanove je ime njegovog protivnika. To je Bellatorova zvijezda Doug Marshall.

Bellator 125 trebao bi biti event kojeg će fanovi ove organizacije jedva čekati. Razlog tome je što će ga predvoditi borba između dva borca koji su miljenici fanova, prije svega zbog svog beskompromisnog stila u kojem postoji samo jedna taktika: nokautirati protivnika!

To su Melvin Manhoef, MMA i K-1 zvijezda, koji je svoje ime izgradio još u zlatnim vremenima Pridea. Njegov sam potpis za Bellator izazvao je veliku pažnju fanova koji, unatoč tome što u posljednje vrijeme nema respektabilne rezultate, svaku Melvinovu borbu prate sa zanimanjem.

Doug Marshall, s druge strane, je Bellatorova zvijezda, koji je ostvario pobjede u svoja prva četiri nastupa (tri nokautom), da bi u petom bio poražen od Alexandera Šlemenka, u borbi u kojoj mu je pokušao preoteti naslov prvaka srednje kategorije. Inače ima skor 18-7, a do čak 12 pobjeda došao je nokautom.

Ovo je četvrta objavljena borba za ovaj event, koji je na rasporedu 19. rujna, a ona bi trebala biti i naslovna, budući da su tako najavili iz organizacije, danas kad su izvijestili o ovom dvoboju.

Manhoef je poražen u svojoj posljednjoj MMA borbi te u čak šest posljednjih K-1 borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI