Manny Pacquiao ušao u najjaču azijsku MMA promociju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.08.2014 10:09h Autor:

Manny Pacquiao

Manny Pacquiao će 22. studenog braniti naslov WBO prvaka u velter kategoriji, a protivnik će mu biti Chris Algier. Boks je naravno i dalje prvi odabir boksača s Filipina, ali već je neko vrijeme pokazivao zanimanje prema slobodnoj borbi što je na kraju dovelo do suradnje i ulaska u ONE FC.

Pacquiao neće ulaziti u kavez. Barem ne u skorije vrijeme, ali njegova veza s MMA svijetom rezultirala je kupnjom dijela dionica najjače azijske promocije One Fighting Championship što je potvrdio i izvršni direktor te organizacije Victor Cui.

"Postoji tona razloga zašto sam uzbuđen zbog ovoga što se dogodilo. Manny Pacquiao je svjetski poznat boksač i njegov ulazak u ONE FC promicat će naš sport u cijeloj regiji. Na ovaj način možemo postati još popularniji i rasti iz dana u dan.", rekao je Victor Cui.

Pacquiao je postao jedan od novih obožavatelja slobodne borbe, a u njegovim dvoranama nude se MMA poduke i treninzi. ONE FC je već prilično popularan na Filipinima, a na ovaj način ta bi popularnost mogla otići do neslućenih visina.

"On zna kolika je naša popularnost u Aziji i koliko smo jaka organizacija. Tražio je priliku da se posveti nečemu što nije vezano isključivo uz boks i oko je bacio na MMA sport."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI