“Matchmakerica” Invicte se vraća u borilište nakon četiri godine pauze! (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.06.2018 10:06h Autor:

Screenshot

“Matchmakerica” Invicte Kaitlin Young se vraća u borilište. Japanska borilačka organizacija RIZIN je u srijedu najavila neke od mečeva na priredbi koja je na rasporedu 12. kolovoza.

Ono što upada u oči je povratak Young koja nije aktivna u borilačkom sportu još od 2014. godine. No, odlučila se sada vratiti u borilište te će se na RIZIN-u 12 sučeliti s Reinom Miurom. Dvoboj je dogovoren u “catch weight” kategoriji do 64 kilograma.

Young ima negativan profesionalni “score” od 7 pobjeda, 9 poraza i 1 Draw, a ovo je drugi njezin pokušaj povratka u kratkom periodu. Nedavno se okušala na kastingu za UFC-ov “reality show” The Ultimate Fighter 28, no nije uspjela. U međuvremenu od 2014. godine do sada radi kao “matchmakerica” ženske MMA promocije Invicta FC.

S druge strane, 21-godišnja Japanka Miura ima 9-1 u profi karijeri, a među pobjedama je i 6 prekida. Trenutačno ima dvije pobjede u nizu.

RIZIN 12 predvode Yusuke Yachi i Bruno Carvalho mečem u lakoj kategoriji. Japanska promocija najavila je još nekoliko mečeva, a među njima i obračun Hioki vs. Asakura.

Nagoya, Japan August 12 @rizin_pr @ryan.murray.9083 @kronphetkpmuaythai @menacingvalor @zebramats @cardinalcarpet @coldsteelknives @mrmouthguard #strikingviking #thereturn #mma #rizin #nagoya

A post shared by KaitlinYoung (@kaitlinyoungify) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI