Mayweather: Zbog McGregora i službeno više nisam u mirovini

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.03.2017 16:29h Autor:

Floyd Mayweather

Moguća borba Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr. i dalje puni svjetske medije, a legendarni boksač sada je i službeno objavio prekid mirovine kako bi se mogao vratiti u ring protiv UFC-ovog prvaka.

Iako je ideja super borbe još daleko od realizacije, Mayweather i McGregor ne odustaju od ispunjenja svoje želje za bogatom zaradom. Mayweather je Ircu poručio da se pripremi na borbu što prije i da je spremano draditi ju već u lipnju.

“Kad sam se borio protiv Artura Gattija, išao sam na njegov teren. On je bio A, a ja B strana. Pobijedio sam ga, nisam plakao, nisam se žalio. Kada sam se suočio sa Oscarom De La Hoyom, on je bio A klasa, a ja B strana. Za Conora McGregora se vraćam iz mirovine, samo zbog borbe s McGregorom”, rekao je Mayweather i dodao:

“Ne želim čuti više isprike koje se tiču novca i UFC-a. Potpiši ugovor s UFC-om da se možeš boriti samnom u lipnju. Jednostavno je. `Ajmo se boriti u lipnju. Ti si B strana, ja sam A strana. Nismo tu da plačemo zbog novca. Umoran sam od plakanja zbog novca i priča o tome kako se želi boriti. Ideš na živce svima. Ako želiš borbu, potpiši, napravimo to”.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se Mayweather vratiti kako bi odradio 50. borbu u karijeri: “Borit ću se protiv borca i to je najvažnije, dati fanovima uzbuđenje. Želim se vratiti i natjecati, čak i ako nije protiv boksača, nego MMA borca. Borac je borac”.

“Danas sam službeno izašao iz mirovine zbog Conora. Ne moramo više tratiti vrijeme. Ostvarimo tu borbu što prije”, zaključio je legendarni boksač i bivši svjetski prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI