Michael Chandler: Neka mlađi Pitbull dođe u moju kategoriju, nokautirat ću ga još brutalnije nego brata

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2016 20:58h Autor:

Michael Chandler

Bellatorov novi/stari prvak, Michael Chandler, umalo se u istoj večeri sukobio sa dva brata Freire. Jednog je nokautirao u borbi za titulu, dok je drugi bio izuzetno nabrijan dok je Chandler slavio.

Patricio Freire, bivši prvak perolake kategorije, došao je pozdraviti Chandleru, koji je na ogradi kaveza slavio pobjedu nokautom nad njegovim bratom Patrickyem. Ipak, mlađi ‘Pitbull’ nije mogao ostati ravnodušan pa je nešto pokušao reći Chandleru, koji je ipak uspio ostati smiren.

“On može biti sretan što komisija nije dozvolila da imam više borbi u jednoj večeri, jer bih vjerojatno riješio njega i cijelu njihovu obitelj tog dana. Mislim, skidam mu kapu jer i ja volim svoju braću najviše na svijetu i vjerojatno bih napravio sličnu stvar da je moj brat upravo nokautiran. Ne možeš lako kontrolirati emocije kad se tako nešto dogodi, no ovo što je on napravio je bio izraz nepoštovanja. Bila je to moja borba, moje vrijeme i moja proslava pobjede u mom rodnom gradu. Uistinu je sretan što ga nisam udario odmah tamo pored kaveza”, prokomentirao je Chandler.

Ovaj novi rivalitet možda bi mogao dovesti do njihove međusobne borbe, iako Patricio prije svega želi ponovno doći do pojasa u svojoj kategorije, perolakoj. No, Chandler ne otpisuje što bi moglo dogoditi ukoliko ovaj odluči nabaciti četiri kilograma više.

“U globalu me ta borba ne zanima, jer se on bori do 66 kilograma. No, ukoliko odluči doći gore i izazvati me, nokautirati ću ga još gore i brutalnije nego što sam mu brata. Tako da, kad bolje razmislim, to mi je interesantna stvar. Uostalom, gotovo sam mu tamo odmah ponudio borbu, no nisam se htio spuštati na to. Nastavio sam slaviti jer je to bila moja večer”, objasnio je.

Pretpostavlja se kako bi idući Chandlerov protivnik trebao biti bivši Strikeforce prvak te UFC-ov izazivač u lakoj kategoriji, Josh Thomson, a povratak do 70 kilograma je najavio i Benson Henderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI