Mitirone objasnio situaciju s kamencem: Fedor i ja dugujemo fanovima borbu, molim Bellator da nam zakažu novi termin!

Ostale vijesti 21.02.2017 11:50h Autor:

Matt Mitrione & Fedor Emelianenko

MMA zajednica je ostala razočarana kad je u subotu, samo nekoliko sati prije eventa, potvrđeno da se Fedor Emelianenko i Matt Mitrione neće obračunati u glavnoj borbi Bellatora 172. Mitrione se na dan borbe osjećao poprilično loše, a doktori su ustanovili da ima bubrežni kamenac te je predsjednik promocije, Scott Coker, cijelu borbu otkazao.

Gostujući na MMA Houru Mitrione je objasnio što se točno dogodilo prošlog vikenda u San Joseu.

“U petak sam se stvarno počeo osjećati loše i nisam znao jesam li se iznenada razbolio ili u čemu je problem, ali postajalo je sve gore i gore. Došlo je do točke u kojoj sam bio u potpunosti očajan. Na vaganju sam morao prirediti šou i praviti se da je sve u redu jer nisam htio da Fedor primjeti u kakvoj sam agoniji. Bilo je jako teško i postajalo je sve gore.

U subotu su mi ljudi iz Bellatora rekli da moram otiću u bolnicu jer ovo zaista nije u redu i nešto se događa. Otišli smo u bolnicu i objasnili situaciju. Rekli su da se vjerojatno radi o bubrežnom kamencu. Spojili su me infuziju i pokušali ga istjerati pa smo napravili smo CT i vidjeli da kamen uopće nije prošao. U 15:00 sati smo trebali donijeti odluku (hoću li nastupiti), a u u 14: 55 sam još uvijek bio na duploj infuziji, pokušavao istjerati kamenac.”

Mitirone tek treba riješiti kamenac, ali se nada da će Bellator i Fedor biti zainteresirani za novu borbu u bližoj budućnosti.

“Stvar je u tome da je ova situacija s bubrežnim kamencem došla od nikud, koštala je Bellator milijune dolara. Koštala je borilački svijet jedne nevjerojatne borbe i stvarno mislim da su svi bili jako uzbuđeni i nabrijani na taj meč. Dugujem fanovima borbu. Dugujem Fedoru borbu. Fedor i ja fanovima dugujemo borbu. Sredit ću to čovječe. Pušiona je to što ću imati metalni štap zabijen u otvor mokraćne cijevi, ali riješit ću to i pobrinuti se da se više nikad ne ponovi.”

“Nisam dobio novi termin za borbu, ali ako Fedor želi čekati do svibnja ili lipnja to je super. Ja neću toliko čekati. Pokušat ću se vratiti treningu i zato molim Bellator da što prije zakažu novu borbu, a ja ću proći sve liječničke testove. Ne želim čekati. Živim za borbe. Vjerujem da se Fedor želi boriti sa mnom i da je ta borba na stolu. I kad Fedor bude spreman i voljan vratiti se, potpisati ugovor za borbu, tražit će moje ime na tom ugovoru i ja ću ga opet potpisati. Ali ovaj put neću imati kamenac.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI