Muay Thai na Svjetskom prvenstvu u košarci: Argentinac laktom izbio Šariću šest zubiju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.08.2014 19:38h Autor:

Dario Šarić

MMA u Hrvatskoj još uvijek nije službeno priznat kao sport, iako je to nešto na čemu se već godinama i godinama radi. Mnogi skeptici MMA mečeve i dalje smatraju prebrutalnima da bi to i službeno bilo priznato kao sport, ali i dalje smo redovno svjedoci da se brutalne ozljede događaju i u drugim sportovima.

Sigurno se sjećate brutalnog udarca koljenom koje se dogodilo nedavno na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Brazilu kad je njemački vratar Manuel Neuer argentinskog braniča "pokosio" koljenom, a najnoviji primjer stiže nam iz Španjolske.

Tamo se trenutno održava Svjetsko prvenstvo u košarci na kojem je ove nedjelje Hrvatska izborila vrijednu pobjedu protiv Argentine, čiji su igrači u nekoliko situacija itekako pretjerali.

Brojni hrvatski mediji, poput Večernjeg i Jutarnjeg lista, tako javljaju da je jedan argentinski reprezentativac laktom uspio izbiti Dariju Šariću čak šest zubiju (implatanata), dok je Amerikanac u hrvatskom dresu Oliver Lafayette tijekom utakmice zaradio potres mozga.

Njih dvoje u konačnici prošli su tijekom te utakmice daleko gore nego što većina boraca prođe tijekom profesionalne MMA borbe…

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI